De specialist voor platte en hellende daken

Dakdekker nodig?

Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker? Met 20+ jaar ervaring zijn wij jouw partner op het dak. Neem vrijblijvend contact op met ons ervaren team voor gratis advies op maat.

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Vertrouw op de expertise van onze dakdekkers

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en expertise in het vak. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete dakrenovatie, ons team staat voor je klaar met professionele oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je dak in topconditie blijft, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je huis. Neem contact op voor een gratis inspectie en ervaar de kwaliteit van onze diensten!

Offerte aanvragen

Voorkom problemen met periodiek onderhoud

Regelmatig onderhoud door een professionele dakdekker is essentieel om problemen zoals lekkages en slijtage te voorkomen. Onze deskundige dakdekkers voeren grondige inspecties uit en bieden onderhoudsdiensten aan om je dak in optimale staat te houden. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek en voorkom onnodige kosten door tijdig onderhoud!

Hoogwaardige reparaties voor een duurzaam dak

Bij schade aan je dak is het belangrijk om snel en effectief te handelen. Onze dakdekkers gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om reparaties uit te voeren die lang meegaan. Of het nu gaat om een lekkende dakgoot of beschadigde dakpannen, wij zorgen voor een duurzame oplossing. Bel ons vandaag nog voor een gratis inspectie en laat ons je dak repareren!

Gratis advies aanvragen

Verbeter de energie-efficiëntie van je huis

Een goed onderhouden dak draagt bij aan de energie-efficiëntie van je huis. Onze dakdekkers kunnen je adviseren over isolatie en andere maatregelen die je helpen om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je huis energiezuiniger te maken!

Gratis advies en inspectie door onze deskundige dakdekkers

Wij begrijpen dat elke dak situatie uniek is. Daarom bieden wij gratis inspecties en advies op maat aan. Onze dakdekkers komen graag bij je langs om de staat van je dak te beoordelen en je te voorzien van passend advies en oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie en ervaar de voordelen van professioneel dakonderhoud!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied