De specialist voor platte en hellende daken

Dakinspectie plannen

Ben je benieuwd naar de huidige staat van je dakbedekking? Of denk je dat je momenteel een lekkage hebt in je dak? Neem vrijblijvend contact op met onze dakdekkers, we helpen je graag met een gratis dakinspectie.

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Voorkom onkosten met een periodieke dakinspectie

Een regelmatige dakinspectie is essentieel om onverwachte kosten te voorkomen. Onze deskundige dakdekkers inspecteren je dak grondig op mogelijke zwakke plekken en beginnende schade. Door vroegtijdige problemen te identificeren, kunnen we kostbare reparaties voorkomen en je dak in optimale conditie houden. Neem contact op voor een gratis dakinspectie en voorkom verrassingen!

Offerte aanvragen

Bescherm je huis tegen slijtage en lekkage

Je dak is de eerste verdedigingslinie tegen weersinvloeden. Een dakinspectie helpt om schade door regen, wind en sneeuw te voorkomen door eventuele zwakke plekken tijdig aan te pakken. Ons ervaren team controleert je dak op slijtage en beschadigingen, zodat je huis beschermd blijft tegen de elementen. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek en zorg voor een weerbestendig dak!

Verleng de levensduur van je dak

Door regelmatig je dak te laten inspecteren, verleng je de levensduur aanzienlijk. Onze dakdekkers kunnen kleine reparaties uitvoeren voordat ze grote problemen worden, waardoor je dak langer meegaat. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om de duurzaamheid van je dak te waarborgen. Bel ons vandaag nog voor een gratis dakinspectie en ontdek hoe wij je dak kunnen verlengen.

Aanmelden dakinspectie

Voorkom vochtproblemen en schimmel

Een dakinspectie kan helpen om vochtproblemen en schimmel te voorkomen. Onze experts controleren je dak op tekenen van lekkages en andere vochtproblemen, en bieden passende oplossingen om deze te verhelpen. Zo voorkom je schade aan je dakconstructie en gezondheidsproblemen door schimmel. Neem contact op voor een gratis dakinspectie en houd je dak en huis droog en gezond!

Gratis dakinspectie door ons deskundig team

Wij bieden gratis dakinspecties aan om ervoor te zorgen dat je dak in topconditie blijft. Onze deskundige dakdekkers komen graag bij je langs om je dak grondig te inspecteren en advies op maat te geven. Of je nu vermoedt dat er iets mis is of gewoon zeker wilt weten dat je dak in goede staat verkeert, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie.

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied