De specialist voor platte en hellende daken

Dakisolatie laten plaatsen

Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor het plaatsen van dakisolatie? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Neem direct contact op!

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Verhoog je wooncomfort met hoogwaardige dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Wij gebruiken alleen de beste isolatiematerialen om ervoor te zorgen dat je dak optimaal geïsoleerd is. Dit betekent niet alleen een warmer huis in de winter, maar ook een koelere woning in de zomer. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je wooncomfort kunnen verbeteren met hoogwaardige dakisolatie!

Offerte aanvragen

Bespaar op energiekosten met buitenisolatie

Dakisolatie aan de buitenkant is een effectieve manier om energieverlies te minimaliseren en je energiekosten te verlagen. Deze methode zorgt ervoor dat de isolatie direct op de dakconstructie wordt aangebracht, wat resulteert in een efficiëntere warmtebehoud en een naadloze afwerking. Bovendien blijft je interieur onaangetast tijdens de werkzaamheden. Plan vandaag nog een gratis inspectie en ontdek de voordelen van buitenisolatie voor jouw huis!

Bescherm je dakconstructie met binnenisolatie

Binnenisolatie is een uitstekende optie wanneer buitenisolatie niet mogelijk is. Door isolatiematerialen aan de binnenkant van je dak aan te brengen, verbeteren we niet alleen de energie-efficiëntie, maar beschermen we ook de dakconstructie tegen temperatuurschommelingen. Dit helpt om de levensduur van je dak te verlengen en voorkomt schade door condensatie. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons je dak van binnenuit isoleren!

Combineer uitstraling en efficiëntie met isolatie aan de buitenkant

Buitenisolatie biedt niet alleen energiebesparing, maar kan ook de esthetiek van je woning verbeteren. Door het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking in combinatie met isolatiemateriaal, krijgt je huis een frisse, moderne uitstraling. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de waarde van je woning. Neem contact op voor een gratis inspectie en ontdek hoe wij je dak kunnen transformeren met buitenisolatie!

Gratis dakinspectie en deskundig isolatieadvies

Wij bieden gratis dakinspecties aan om de beste isolatie-oplossing voor jouw situatie te bepalen. Onze deskundige dakdekkers komen graag bij je langs om de staat van je dak te beoordelen en je te voorzien van passend isolatieadvies. Of je nu kiest voor binnen- of buitenisolatie, wij garanderen hoogwaardige materialen en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie en maak je huis energiezuiniger!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied