De specialist voor platte en hellende daken

Last van daklekkage?

Kamp je momenteel met een daklekkage? Neem direct contact op met een ervaren dakdekker, wij staan klaar om je te helpen met oplossingen op maat!

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Snel handelen bij daklekkage

Een daklekkage kan ernstige schade aan je huis veroorzaken als het niet snel wordt aangepakt. Ons ervaren team staat 24/7 klaar om je te helpen bij noodsituaties. We repareren de lekkage snel en effectief, zodat verdere schade wordt voorkomen. Neem onmiddellijk contact met ons op voor een snelle en professionele reparatie van je daklekkage!

Offerte aanvragen

Voorkom waterschade met tijdig onderhoud

Regelmatig dakonderhoud is essentieel om daklekkages te voorkomen. Onze deskundige dakdekkers inspecteren je dak grondig op tekenen van slijtage en beschadigingen die kunnen leiden tot lekkages. Door tijdig onderhoud uit te voeren, voorkom je kostbare waterschade en houd je dak in optimale conditie. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek en bescherm je huis tegen lekkages!

Identificeer de oorzaak van je daklekkage

Het is belangrijk om de oorzaak van een daklekkage te identificeren om herhaling te voorkomen. Onze experts voeren een grondige inspectie uit om de bron van de lekkage op te sporen en bieden duurzame oplossingen. Of het nu gaat om beschadigde dakpannen, verouderde dakbedekking of problemen met de dakconstructie, wij lossen het voor je op. Neem contact op voor een gratis inspectie en advies op maat!

Daklekkage repareren

Bescherm je dak met hoogwaardige reparaties

Onze reparatiediensten maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je daklekkage grondig en duurzaam wordt gerepareerd. We zorgen ervoor dat je dak weer waterdicht is en bestand tegen toekomstige weersinvloeden. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij je dak kunnen beschermen!

Gratis dakinspectie na reparatie

Na het repareren van een daklekkage bieden wij een gratis dakinspectie aan om ervoor te zorgen dat je dak in perfecte staat verkeert. Onze deskundige dakdekkers controleren je dak op andere mogelijke problemen en geven advies over preventieve maatregelen. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en houd je dak in topconditie!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied