De specialist voor platte en hellende daken

Dakrenovatie

Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor het renoveren van je pannendak of platte dak? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en gratis advies op maat!

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Verleng de levensduur van je dak met dakrenovatie

Een dakrenovatie is de ideale manier om de levensduur van je dak aanzienlijk te verlengen. Ons ervaren team van dakdekkers inspecteert je dak grondig en voert alle benodigde renovaties uit om ervoor te zorgen dat je dak weer jarenlang meegaat. Van het vervangen van dakbedekking tot het herstellen van beschadigde structuren, wij zorgen voor een compleet vernieuwd dak. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en advies op maat!

Offerte aanvragen

Verbeter de isolatie en bespaar op energiekosten

Tijdens een dakrenovatie kunnen wij ook de isolatie van je dak verbeteren. Een goed geïsoleerd dak helpt om je huis warmer te houden in de winter en koeler in de zomer, wat resulteert in lagere energiekosten. Onze deskundige dakdekkers adviseren je graag over de beste isolatie-oplossingen voor jouw dak. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe je kunt besparen op je energierekening!

Voorkom schade door tijdige dakrenovatie

Wacht niet tot er ernstige schade ontstaat voordat je actie onderneemt. Een tijdige dakrenovatie kan grote problemen zoals lekkages, houtrot en structurele schade voorkomen. Door regelmatig je dak te laten inspecteren en renoveren, zorg je ervoor dat je huis goed beschermd blijft. Bel ons vandaag nog voor een gratis dakinspectie en bescherm je woning tegen toekomstige schade!

Dakrenovatie aanvragen

Verhoog de waarde van je woning

Een goed onderhouden en gerenoveerd dak verhoogt de waarde van je woning. Potentiële kopers zullen meer vertrouwen hebben in de staat van je huis als het dak in uitstekende conditie verkeert. Of je nu van plan bent om te verkopen of gewoon je huis in topconditie wilt houden, een dakrenovatie is een waardevolle investering. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij de waarde van je woning kunnen verhogen!

Gratis dakinspectie en deskundig advies

Wij bieden gratis dakinspecties aan om de staat van je dak te beoordelen en je te voorzien van deskundig advies over de benodigde renovaties. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om je te helpen bij elke stap van het renovatieproces, van inspectie tot voltooiing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie en laat ons je dak vernieuwen!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied