De specialist voor platte en hellende daken

Pannendak vervangen

Ben je op zoek naar een ervaren dakdekker voor het vervangen van de dakpannen op je dak? Met 20+ jaar ervaring zijn wij jouw partner op het dak. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Verhoog de levensduur van je pannendak

Dakpannen zijn de eerste scheiding van je huis tegen het Nederlandse weer. Na verloop van tijd kunnen ze echter beschadigd raken of verslijten. Door je dakpannen te vervangen, verhoog je de levensduur van je pannendak aanzienlijk. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige vervanging van je dakpannen, waardoor je dak weer jarenlang meegaat. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie en advies op maat!

Offerte aanvragen

Voorkom lekkages en waterschade door dakpannen te vervangen

Beschadigde dakpannen kunnen leiden tot lekkages en ernstige waterschade. Door tijdig je dakpannen te vervangen, voorkom je deze problemen en bespaar je op hoge reparatiekosten. Onze deskundige dakdekkers inspecteren je dak grondig en vervangen de beschadigde dakpannen met hoogwaardige materialen. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek met ons ervaren team!

Verbeter de uitstraling van je huis

Nieuwe dakpannen kunnen de uitstraling van je huis aanzienlijk verbeteren. Oude, versleten dakpannen geven je huis een verwaarloosde look. Door je dakpannen te vervangen, geef je je huis een frisse en verzorgde uitstraling. Onze dakdekkers helpen je bij het kiezen van de juiste dakpannen die perfect bij jouw huis passen. Neem contact op voor een gratis dakinspectie en laat ons je dak vernieuwen!

Dakpannen laten vervangen

Zorg voor betere isolatie met moderne dakpannen

Het vervangen van dakpannen biedt ook de mogelijkheid om de isolatie van je dak te verbeteren. Moderne dakpannen en isolatiematerialen kunnen helpen om je huis beter te isoleren, waardoor je energie bespaart en het comfort van je woning verhoogt. Ons team adviseert je graag over de beste opties voor dakisolatie tijdens het vervangen van je dakpannen. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Compleet pannendak vervangen

Soms is het niet voldoende om alleen de dakpannen te vervangen, en is een compleet nieuw pannendak nodig. Dit kan het geval zijn bij ernstige structurele schade of veroudering van het dak. Ons team heeft de expertise om een volledig nieuw pannendak te installeren, inclusief alle noodzakelijke constructiewerkzaamheden. Dit zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar dak dat weer jarenlang meegaat. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie en advies over het vervangen van je gehele dak!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied