De specialist voor platte en hellende daken

Plat dak laten renoveren

Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor het renoveren van jouw platte dak? Neem vrijblijvend contact op voor een dakinspectie en advies op maat, we helpen je graag.

 • Deskundige dakdekkers
 • 24/7 bereikbaar
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Transparante communicatie

Gratis dakinspectie

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor het inspecteren van je dak!

Een dakinspectie is kosteloos en geheel vrijblijvend

Zorg voor een duurzaam en gezond plat dak

Een plat dak vereist specifieke zorg en onderhoud om de levensduur te verlengen. Met onze professionele diensten zorgen we ervoor dat jouw platte dak duurzaam en waterdicht blijft. Ons team gebruikt alleen de beste materialen en technieken om je dak te renoveren en te onderhouden. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Offerte aanvragen

Voorkom lekkages en schade aan je plat dak

Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem bij platte daken. Door tijdig onderhoud en reparaties uit te voeren, voorkom je ernstige schade aan je dak en huis. Onze deskundige dakdekkers inspecteren je dak grondig en repareren eventuele zwakke plekken voordat ze grote problemen veroorzaken. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek en bescherm je huis tegen waterschade!

Verbeter de isolatie van je plat dak

Een goed geïsoleerd plat dak helpt om energie te besparen en het comfort in je huis te verhogen. Wij bieden oplossingen voor het verbeteren van de isolatie van je platte dak, wat niet alleen je energierekening verlaagt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek over de isolatiemogelijkheden voor jouw platte dak!

Plat dak laten renoveren

Verlucht en bescherm je plat dak

Ventilatie is essentieel voor het voorkomen van vochtproblemen en het verlengen van de levensduur van je platte dak. Onze experts kunnen je adviseren over de beste ventilatie-oplossingen en deze professioneel installeren. Zo blijft je dak in topconditie en voorkom je problemen zoals schimmel en houtrot. Neem contact op voor een gratis dakinspectie en advies op maat!

Vervang je verouderde plat dak

Als je platte dak aan het einde van zijn levensduur is, kan het nodig zijn om het volledig te vervangen. Ons team heeft de ervaring en expertise om je oude dak veilig en efficiënt te vervangen door een nieuw, duurzaam dak dat jaren meegaat. Wij begeleiden je door het hele proces, van de eerste inspectie tot de laatste afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie en advies over het vervangen van je plat dak!

 • A. Boshart

  Dakpannen vervangen en dakisolatie plaatsen - Eindhoven

  "Eerlijk, transparant en scherpe prijzen"

  Goed bereikbaar! Eerlijke, scherpe prijzen en goede communicatie. Ook fijn dat je een paar jaar garantie krijgt op de werkzaamheden. Zeker aan te raden!

 • Vrijblijvend advies van een deskundig dakdekker

  Benieuwd naar de status van je dak? Of denk je dat er een lekkage is ontstaan door schade? We komen graag langs voor een vrijblijvende dakinspectie, we bekijken de huidige staat van je dakbedekking, dakgoten, schoorstenen, staat van dakisolatie en nog veel meer! Na de inspectie ontvang je een vrijblijvend rapport met de bevindingen en advies op maat naar aanleiding van de conclusies. Zorg dat je dak in topconditie verkeert en meld je aan voor onze vrijblijvende dakinspectie!

  Ontvang gratis advies op maat

  Meld je vrijblijvend aan voor een gratis dakinspectie!
  Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen

  Jouw deskundig dakdekker voor dakonderhoud en dakrenovatie

  Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren, onderhouden, isoleren en repareren van platte en hellende daken. Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker voor jouw dak? Neem vrijblijvend contact op met ons team of plan direct een gratis dakinspectie.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wat kun je verwachten?

  Wij zetten graag een stapje extra

  Wij staan voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en oplossingen op maat bieden. 

  • Adviesgesprek

   We komen vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en kennismaking.

  • Advies op maat

   Tijdens de kennismaking nemen wij een dakinspectie af en ontvang je advies op maat.

  • Uitvoering

   Als je akkoord gaat met de offerte voeren wij het werk uit zoals besproken!

  • 10

   Jaar garantie

  • 24/7

   Beschikbaar voor spoed

  • 20+

   Jaar aan ervaring

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Ontvang vrijblijvend advies op maat

  Vul ons offerteformulier in of bel direct met ons team en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

  • Hecht familiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring op het dak
  • Transparante communicatie
  • Hoge kwaliteit materialen

  Heb je momenteel een lekkage of kamp je met zware stormschade? Bel voor directe ondersteuning van onze ervaren dakdekkers.

  Bel direct met Mike: 06 23895662

  Offerte aanvragen

  Een offerteaanvraag is binnen één minuut geregeld!

  Onze dakdekkers werken onder andere in:

  Onze dakdekkers helpen je met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparaties en andere projecten op het dak door het hele land. Bekijk hier waar wij allemaal werkzaam zijn.

  Compleet werkgebied